Klik venligst
danskerederier.gif

Direktørskifte i MARCOD fejret

Direktørskifte i MARCOD fejret
Christine Lunde, MARCOD

Tirsdag 3. december 2013 kl: 11:47


Over 100 mennesker var mødt op til reception for at fejre indsættelsen af Christine Lunde, som ny direktør for MARCOD (Maritimt Center for Optimering og Drift) og tage afsked med den afgående direktør Niels Christensen.

Mandag den 2. december var der reception for at markere direktørskiftet i det maritime center MARCOD, der har eksisteret siden 2011 med det formål at fungere som driver for vækst for det maritime Danmark med særligt fokus på udviklingen af nye grønne miljøteknologier.

Niels du blev den anden kaptajn for to år siden, og du fik styr på skibet og konstruktionen, så det kunne løse opgaven. Du fik lavet en strategi, en vision og sammensat en god besætning. Du har formået at sætte den rigtige kurs og vil forsat fungere som lods for vores nye direktør. Til den nye kaptajn, Christine Lunde, tak fordi du tog beslutningen om at sige ja. Du er ambitiøs, dygtig og en rigtig arbejdsbi. Du går fra at skulle følge et kort til at lægge kursen, og det er jeg sikker på, at du nok skal løse, velkommen om bord”, sagde bestyrelsesformand i MARCOD Poul Knudsgaard.

Christine Lunde, der hidtil har været ansat som konsulent og projektleder i MARCOD, overtager direktørposten efter Niels Christensen, som fremover helliger sig jobbet som erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord.

”Tak til bestyrelsen, som har vist mig denne tillid. Jeg vil arbejde hårdt og dedikeret for at fortsætte det gode arbejde til gavn for det maritime erhvervsliv og være med til at skabe MARCODs fremtid. MARCOD er blevet en undværlig del af vækstudviklingen på det maritime område i særdeleshed i Nordjylland. I Danmark har vi muligheden for at blive førende inden for grøn miljøteknologi til skibsfarten, og vi kan få et nyt industrieventyr op at stå som følge af de strenge miljøkrav, det vil MARCOD arbejde for”, sagde Christine Lunde.

MARCOD er organiseret som en fond med støtte fra Fornyelsesfonden og Vækstforum Nordjylland og er pt. finansieret frem til udgangen af 2014.

MARCOD arbejder for at udvikle den danske maritime branche ad to veje, henholdsvis markedsudvikling og produkt- & teknologiudvikling. Dette gøres konkret ved individuel virksomhedsrådgivning, facilitering af maritime netværk, maritime analyser, etablering og projektledelse af større produkt- og teknologiprojekter, fundraising, afholdelse af konferencer samt maritim forskning.

Kilde: MARCOD


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- Fred Olsen katamaran i kollision med færge
- Mild straf skaber frustration blandt efterladte
- 85-meter superyacht løftes i land
- USA investerer 1 mia. $ i ubemandede skibe
- Atomdrevet hangarskib besøger Aarhus
- Dræbt under grusomme omstændigheder
- Museum opklarer 65 år gammelt forlis
- Brandfolk tilbydes gratis krydstogter
- Ficaria Seaways blæst afsted på rekordtid
- Absalon deltager i NATO´s flådestyrke
- Blindpassagerer flygter fra Maersk skib
- Derfor påsejlede heavyliftskib destroyer


Dagens mest læste

- Fred Olsen katamaran i kollision med færge
- Containerskib afviser skydende pirater
- Roret var slået af Kosan-skib
- Fremtrædende norsk skibsreder død
- Nu må besætningen endelig rejse hjem


Ugens mest læste

- 85-meter superyacht løftes i land
- Dansk gastankskib bugseres i havn
- Smuglerskib ved at blive bugseret til Aarhus
- Dræbt under grusomme omstændigheder
- Så er Branson klar med første krydstogtskib
- "Suge-vinger" skal spare brændstof
- Pirater kidnapper 10 søfolk fra tankskib
- Havnechef fritaget for tjeneste
- Panamakanalen indfører ny milliardafgift
- To danske prækvalificeret til Femern-projekt
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst