danskerederier.gif

ADP leverer et tilfredsstillende årsresultat

ADP leverer et tilfredsstillende årsresultat

Fredag 13. april 2018 kl: 08:00


ADP fortsatte i 2017 sin udvikling og tog fat på realiseringen af den vækststrategi, som vil udvikle ADP over de næste mange år. Resultatet for 2017 på 23,4 millioner kroner, mod 21,8 millioner i 2016. Omsætningen steg til 114 millioner fra 110,4 millioner i 2016. Det betegnes som tilfredsstillende.

”Helt i tråd med vores vækststrategi har vi i 2017 taget nogle store investeringer i bygninger, faciliteter og arealer i både Nyborg og Fredericia. Investeringerne vil motivere tiltrækning af virksomheder og nye godstyper til vores havne. Effekten af dette har vi allerede mærket i de første måneder af 2018, hvor vi i Fredericia har haft øget aktivitet inden for biobrændsel og genanvendeligt jern. I Nyborg har vi budt velkommen til flere ny virksomheder, og det er glædeligt, at vi med vores havne kan bidrage til at skabe vækst og arbejdspladser”, siger Nils Skeby, CEO i ADP A/S.

De samlede godsmængder i 2017 blev på 8,6 millioner tons, hvilket er på niveau med tidligere år. De samlet set høje godsmængder skyldes, at forretningsområderne holder niveauet eller vækster. På Ro/Ro området oplevede ADP et højt aktivitetsniveau og en stigning i godsmængden på 16,8 procent.

Ét af årets højdepunkter har været indgåelse af joint venture samarbejde med Danmarks største pensionsselskab PFA. I samarbejde med PFA investerer ADP over de kommende 10 år mellem 1,5 – 2,0 milliarder kroner. Første etape af den ambitiøse investeringsplan starter i foråret 2018, hvor der opføres 10.000 m2 generiske lager- og logistikejendomme.

ADP ejer og driver havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart. Alle havne har en unik central beliggenhed, gode logistiske betingelser samt internationale standarder, hvad angår kapacitet og vanddybde.

Forretningsområderne spænder lige fra håndtering af containere, stykgods, projektlast, tør- og flydende bulk, Ro/Ro og for Fredericias vedkommende: krydstogt.

ADP etablerer Taulov Dry Port som et multimodalt transport- og logistikcenter i Taulov med en central beliggenhed tæt på Fredericia Havn, motorvej og jernbane. Taulov Dry Port bliver omdrejningspunkt for udvikling af moderne lager- og logistikfaciliteter, der understøtter fremtidens intelligente og multimodale transportløsninger.

Kilde: ADP A/S


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- Frederikshavn Havn vinder erhvervspris
- EU-millioner til Ystad Havn
- Strejkevarsel for 10 svenske havne
- EU undersøger skatteregler i danske havne
- Opdag en anden side af havnene
- Ole Ingrisch ny formand for Port-Safety
- Italien og Spanien skal ændre havneskat
- Kolding Havn investerer i ny kran
- Ny containerrekord i Aarhus Havn
- DI: Kolding bryder loven i havnesag
- Rønne Havn: Havmøller i Østersøen, Ja Tak!
- Esbjerg Havn får ny direktør


Dagens mest læste

- Maersk: Vi er ikke længere et shippingfirma
- Dimission på Aarhus Maskinmesterskole
- Ny maritim samarbejdsaftale med Indien


Ugens mest læste

- Sea Shepherd-skib angribes af fiskere
- Magnetisk pol driller skibsnavigation
- Fra nat til dag på få sekunder
- Kollision sender rørlægger næsten under vand
- International flåde indtager København
- Havareret kutter drevet i land på Fanø
- Maersk Line tager levering af Vilnia Maersk
- Maersk: Vi er ikke længere et shippingfirma
- Maersk Honam genopbygges hos HHI
- Ekspolderet tanker undersøges af dykkere
Klik venligst