danskerederier.gif
Video

Ny julemusikvideo fra World Careers

Ny julemusikvideo fra World Careers

Fredag 2. november 2018 kl: 16:00


Det Blå Danmark og WorldCareersTV’s youtuber, Sebastian, er sammen med vennen Guld Dennis klar med en ny ørehænger - julemusikvideoen ’Brug for dig’. Og der er ikke sparet på gevir, huer, striksweatre og nisser i julestuen.

Budskabet til den unge målgruppe er klart: Det Blå Danmark sikrer, at juletræer og gaver når ud til verdens forventningsfulde befolkning – men det kræver fortsat arbejdskraft i form af unge hænder og hoveder.

De to youtubere arbejdede i forsommeren sammen om at skabe Det Blå Danmarks sommerhit ”Bølgen Blå”. Og tallene taler sit tydelige sprog:

”Det er gået over al forventning. I det hele taget brager youtubekanalen, WorldCareersTV, derudaf. Siden marts 2017, hvor vi lancerede kanalen, har vi næsten rundet 3.000.000 visninger og opnået 13.450 abonnenter. En af de mest sete videoer er musikvideoen ’Bølgen Blå’, som blev en af sommerens store ørehængere”, siger kampagneleder i World Careers Anne Bay Riisager.

Faktisk blev teamet, der ud over Sebastian Alstrup, Dennis Nygaard og Anne Bay Riisager inkluderer fotograf og sparringspartner Laust Andersen, allerede på den sidste dag med optagelser af ’Bølgen Blå’ enige om at lave en julemusikvideo. Samarbejdet fungerer optimalt, og der er en høj grad af tillid til de unge youtubere, der har godt fat i deres følgere og ved, hvad der fanger dem.

”Vi har et fremragende samarbejde imellem os, og de tre drenge er simpelthen så enormt dygtige. Det er en sjov og kreativ proces, hvor vi komplementerer hinanden godt i samarbejdet for at komme frem til den endelige version. Jeg har meget stor tiltro til det arbejde drengene laver. Hvis vi ikke havde givet så stor en kontrol til Sebastian, havde vi aldrig opnået det reach, vi har nu”.

Den unge youtuber er også begejstret. Både for samarbejdet og indholdet, de sammen udvikler til målgruppen.

"Jeg elsker simpelthen alt ved den her kanal. Vi leverer noget virkelig godt indhold, og det er også det, der giver os de mange visninger. Vi har fundet en rigtig god kombination af den seriøse fortælling om den maritime branche og en masse humor og skøre påfund. Det passer rigtig godt ind i dette univers og rammer den unge målgruppe. Kanalen udvikler sig konstant, og jeg glæder mig til sammen med Anne at fortælle om de nye tiltag, vi har i støbeskeen for 2019”, lyder det fra Sebastian Alstrup.

Kilde: Danske RederierKlik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- Danmark overlader kommando til USA
- Forsinket USCG-løn måske på vej
- Menneskelig fejl bag meget omtalt kollision
- Bjærgning af fregat udsat igen-igen
- Når mænd får nok af hinanden
- 71-årig vil krydse Atlanterhavet i en tønde
- Den uforståelige norske fregatulykke
- Nybygget containerskib kolliderer med kaj
- Hurtigfærge til Samsø lukker og slukker
- Stop ! Stop !! STOP !!!
- Rusland tester langtrækkende atom-torpedo
- Branden om bord på Maersk Honam


Dagens mest læste

- Maersk: Vi er ikke længere et shippingfirma
- Dimission på Aarhus Maskinmesterskole
- Ny maritim samarbejdsaftale med Indien


Ugens mest læste

- Sea Shepherd-skib angribes af fiskere
- Magnetisk pol driller skibsnavigation
- Fra nat til dag på få sekunder
- Kollision sender rørlægger næsten under vand
- International flåde indtager København
- Havareret kutter drevet i land på Fanø
- Maersk Line tager levering af Vilnia Maersk
- Maersk: Vi er ikke længere et shippingfirma
- Maersk Honam genopbygges hos HHI
- Ekspolderet tanker undersøges af dykkere
Klik venligst