Klik venligst
danskerederier.gif

Chef for Bulk

Chef for Bulk

Tirsdag 5. februar 2019 kl: 16:00


Rønne Havn søger en entreprenant forretningsområdechef, der kan sætte retning for og drive udviklingen af forretningsområdet Bulk og som kan se sig selv ind i en kreativ, proaktiv og ambitiøs virksomhed

Rønne Havn vækster i disse år betydeligt og benytter enhver mulighed for at være proaktiv, tænke kreativt og udfordre de eksisterende og gældende konventioner. En af de fremtrædende strategiske satsninger i 2019 og de kommende år er forretningsområdet Bulk, som vurderes at have store vækst- og forretningsmæssige udviklingspotentialer. Som led i denne satsning har man besluttet at ansætte en chef for Bulk, der skal stå i spidsen for forretningsområdets udvikling og vækst.

Rønne Havn stræber efter at ”gøre det umulige muligt”, og det vil også være forventningen til den nye chef, som vil få meget frie rammer til at udvikle og gentænke forretningsområdet – både internt og eksternt. Du skal derfor trives med at have et stort ansvar samt en stor selvstændighed i dit arbejde. Den første del af havnens store udviklingsplan står færdig til sommer og danner en fortrinlig ramme for opgaven.

Din primære opgave vil være at udvikle Bulk som selvstændigt forretningsområde, herunder blandt andet at afdække og analysere nye vækstpotentialer, opsøge nye markeder samt opbygge et eksternt relevant netværk til både nuværende kunder og ikke mindst nye kunder, som er en del af de aktuelle aktiviteter i Østersøen. Det er derfor centralt, at du som ansøger har erfaring og trives med opsøgende arbejde og er dygtig til at skabe værdifulde og vedvarende relationer.

Det forventes, at den nye chef for Bulk har følgende formelle erfaringer og færdigheder:
• Relevant uddannelsesmæssig baggrund (sandsynligvis kommercielt fokus, byggebranche relateret, transport/spedition eller lignende)
• Som minimum 2-4 års erhvervserfaring i fuldtidsstilling
• Erfaring med forretningsudvikling og arbejdet med generiske modeller
• Erfaring fra eller kendskab til skibsspedition og/eller entreprenørbranchen
• Har interesse for ledelse af selvstændigt forretningsområde
• Lyst til/mod på personaleledelse på sigt.

Læs mere om Rønne Havn A/S her og om stillingen og den ønskede profil i det uddybende notat her. Her finder du også kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre nærmere om jobbet.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV her (referencenummer: DK-05979). Ansøgningsfristen udløber den 4. marts 2019, kl. 10.00.

Om virksomheden
Rønne Havns Strategi- og forretningsplan er ambitiøs og man arbejder målrettet på at indfri de mål, som er defineret i planen. Dette har ikke mindst været tilfældet i de seneste år, hvor havnen i 2017 leverede et rekordresultat for 5. år i træk. Rekordresultatet afspejles på en række forskellige områder, herunder den største omsætning, bedste primære resultat (EBIT), største egenkapital og største overskudsgrad. Som det fremgår af Årsrapporten fra 2017 ligger der en stor indsats bag de flotte resultater fra medarbejdere, ledelse og bestyrelse.

-

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- TREASURY RISK MANAGER WITH FOCUS ON CASH MANAGEMENT
- CORPORATE FINANCE ANALYST FOR GROUP TREASURY
- Chef for Bulk
- REDERIET M. H. SIMONSEN APS SØGER: QA & Vetting assistent.
- Maskinchef til ”ASSISTER”
- Shipping Trainee - Nyborg/Lindø.
- SUNDBUSSERNE søger skibsassistenter og navigatører.


Dagens mest læste

- Reparation af Olga Maersk trækker ud
- Ny færgeføreruddannelse rykker nærmere
- Stellar Daisys dataoptager bjærget
- To arbejdere omkommer i brand på værft
- Grundstødt bulker forurener ørige


Ugens mest læste

- Græsk sømandskab når det er bedst
- Krydstogtskib smadrer kajanlæg i San Juan
- Spansk krigsskib provokerer ved Gibraltar
- Gamle statsisbrydere ophugges snart
- Fragtskib kolliderer med færge
- Australien bygger ubåde for 250 mia. kr.
- Norsk fregat klar til at blive hævet
- Maersk Honam sektion på vej til HHI
- Fregat-værft varsles om muligt sagsanlæg
- Island indsætter elfærge på krævende rute
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst