Klik venligst
danskerederier.gif

Rederier deltager i royalt besøg i Frankrig

Rederier deltager i royalt besøg i Frankrig
Adm. direktør Anne H. Steffensen

Mandag 7. oktober 2019 kl: 11:50


Erhvervskonferencer, seminarer og besøg hos franske virksomhederne og hospitaler. Programmet er fyldt med spændende arrangementer, når kronprinsparret og en række danske virksomheder indtager den franske hovedstad, Paris.

”Vi er glade for og stolte af at være en del af den danske delegation”, siger Mikkel Gleerup, CEO for Swire Blue Ocean, der er førende inden for transport, installation og service af havvindmøller

Formålet med besøget, der finder sted i perioden 6-8. oktober, er at styrke samarbejdet mellem Danmark og Frankrig og understøtte danske virksomheders position på det franske marked. På besøget vil der være fokus på emner som sundhed, bæredygtighed og vedvarende energi, herunder havvind og den franske udbygning med energi på havet.

Mikkel Gleerup er blandt talerne på tirsdagens debat om den fremtidige havvind-sektor.

”Jeg håber, vi kommer til at møde brugbare kontakter, og at mødet vil gøre vores ekspertise og højteknologiske installationsskibe endnu mere synlige i branchen,” siger Mikkel Gleerup, CEO for Swire Blue Ocean.

Store franske investeringer

Frankrig investerer kraftigt i grøn energi, og frem mod 2028 er de klar med en massiv udbygning på havet, som både indeholder planer om udbygning med flydende havvind og mere konventionelle havvindmøller.

Derfor håber Maersk ærsk Supply Service, at mødet kan åbne op for et muligt fremtidigt samarbejde.

"Siden 2016 har Maersk Supply Service aktivt forfulgt nye forretningsmuligheder og nye markeder. Flydende vindmøller er et af de lovende områder, hvor vores maritime ekspertise med fordel kan overføres. Frankrig har mange attraktive aktører på området, som er af stor betydning for os. Vi håber, at vores deltagelse i den royale forretningsdelegation kan understøtte vores indtræden i havvind og give os et bedre netværk blandt de franske interessenter," siger CEO for Maersk Supply Service, Steen S. Karstensen

Danske Rederier er sikker på, at deltagelsen i det royale besøg kan få stor betydning for havvind -industrien, som stadig flere danske rederier bevæger sig ind i.

”Danmark har en stolt tradition for at være førende inden for vedvarende energi, og derfor glæder det mig, at mange danske havvind-rederier er med helt fremme og verdensledende inden for de maritime operationer, der er tilknyttet havvindudbygningen,” siger adm. direktør for Danske Rederier, Anne H. Steffensen.

”Det royale besøg er en unik mulighed for at vise de danske kompetencer frem, få ny indsigt og knytte værdifulde kontakter”, siger Anne H. Steffensen.

FAKTA:

Frankrig er en vigtig handelspartner for Danmark og ikke mindst de danske rederier, som eksporterer for mere end 3,7 milliarder til Frankrig hvert år.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- Åben hus på Skoleskibet Danmark
- Farlig coronavirus lukker havn
- Danskere slår rekord over Atlanten
- Så slap de endelig af med gammel skude
- Vild video af en voldsom dag på søen
- Skærer hul for at redde indespærrede
- Autonom minestryger sættes i drift
- Voldsom eksplosion ryster havn
- Dramatisk ugelang redningsoperation slut
- Narkosmuglere tager ny metode i brug
- Ror over Drakes Passage på 12 dage
- Oplev livet om bord på Nordkaperen


Dagens mest læste

- Se norsk sømandskab når det er bedst
- Oslofjord får stor overhaling på Fayard
- Ingen vil købe MAN Energy Solutions


Ugens mest læste

- Vild video af en voldsom dag på søen
- Besætning forlader synkende tankskib
- Tyra-renovering ramt af betalingsstandsning
- Lodser advarer mod ofte anvendt lejdertype
- Ny kæmpekran på vej til Danmark
- Så slap de endelig af med gammel skude
- Endnu et containerskib i brand
- Farvel til Søfartsstyrelsens Jens Sørensen
- DFDS ro-ro klar til at afvise piratangreb
- Et af verdens ældste skibsværfter lukker
Klik venligst
Klik venligst