danskerederier.gif

Overfartsleder til Sejerøbugtens færger

Overfartsleder til Sejerøbugtens færger

Tirsdag 22. november 2022 kl: 13:00


Kalundborg Kommune ejer og driver Sejerøbugtens Færger, som med Nekseløfærgen og Sejerøfærgen besejler Nekselø og Sejerø fra Havnsø.

Som overfartsleder er man overfor skibsrederen ansvarlig for at færgerne til enhver tid kan gennemføre overfarterne driftssikkert, økonomisk og opfylde alle de regler, der gælder for danske færger.

Stillingens indhold:

Kalundborg Kommune ser færgerne som mere, end blot et transportselskab, og ser gerne, at overfartslederen er aktiv i sine kontakter til øernes forskellige interessenter, og vil arbejde for at øge turismen og bosætningen på både Nekselø og Sejerø.

Overfartslederen skal styrke ledelsesstrukturen i rederiet i samarbejde med skibsrederen, chefskipperene på både Nekseløfærgen og Sejerøfærgen samt rederichefen.

Overfartslederen vil ikke skulle tage sejlvagter på færgerne, men udelukkende være daglige leder af rederiet. Det er derfor overfartslederen der har den daglige personaleledelse i samarbejde med rederichefen. Derudover vil overfartslederen bl.a. have følgende arbejdsområder:

• Budgetansvar
• Planlægge og afvikling af diverse udbud på færgeområdet
• Stå for ansættelser af sejlende personale.
• Sparring med chefskipperne og ledende maskinchef i forbindelse med planlægning og afvikling af dokninger af færgerne.
• Planlægning og afvikling af personalemøder og MUS
• Daglig personaleplanlægning ved sygemeldinger mv.
• Administrative opgaver i forbindelse med bookingsystem, billetpriser og andre driftsopgaver.

Der er igangsat en proces med henblik på indkøb at nye el-færger, der skal erstatte de nuværende aldrende diesel-færger. Dette arbejde vi overfartslederen være en aktiv del af, i tæt samarbejde med kommunens øvrige administration.

Overfartslederen skal i samarbejde med havnefogeden, tilrettelægge opgaverne der løses på færgekontoret på Sejerø, hvor der er 2 deltidsansatte kontorassistenter.

Din profil

Faglige kvalifikationer:

Det vil være ønskeligt, at den nye overfartsleder har en søfartsmæssig baggrund som enten skibsfører, sætteskipper, maskinmester, dual-purpose officer, eller erfaring fra rederiorganisation eller tilsvarende.

Det er samtidigt ønskeligt at overfartslederen har dokumenteret ledelseserfaring og er fortrolig med at lede en virksomhed, som et rederi i en kommune er. Det er vigtigt at du har kendskab til og forståelse for arbejdet i en kommunal organisation, ligesom du skal være indstillet på at tage en diplomuddannelse i ledelse, hvis du ikke allerede har taget den.

Personlige kvalifikationer:

Overfartslederen skal både være leder og udpræget samarbejdsmenneske, som kan træffe beslutninger og handle hurtigt, når dette påkræves.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling, og der er et kontor på Havnsø Havn til overfartslederen. Derudover er der kontorarbejdspladser på færgekontoret på Sejerø, på Rådhuset i Kalundborg samt mulighed for hjemmearbejde. Overfartslederen tilrettelægger selv sin arbejdsdag.

Overfartslederen fastansættelse med en prøvetid på 3 måneder på overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation, lønnen forhandles ud fra kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rederichef Christian Sabber på christian.sabber@kalundborg.dk eller på mobil 30 57 87 40 eller fungerende overfartsleder Rune Bang Karstoft på mobil 72 36 64 28

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist den 4. januar 2023

Du bedes vedhæfte CV og uddannelsesbeviser til ansøgningen.

Der afholdes 1. samtale den 10. januar 2023 og 2. samtale den 23. januar 2023. Imellem de to samtaler er der indlagt et testforløb bestående af en elektronisk test med en opfølgningssamtale, som varetages af HR.

Vi regner med, at du kan tiltræde stillingen senest den 1. marts 2023.

Søg stillingen HER

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien ”Karriere på Kalundborgsk”. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem HER

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- Befarne- og faglærte skibsassistenter
- 1. maskinmester.
- Overfartsleder til Sejerøbugtens færger
- Inspektør søges
- MOLSLINJEN søger en 1. Mester til Maskinrummet - Kombardo!
- BORNHOLMSLINJEN søger nye 1. Maskinmestre - Kombardo!
- Vil du rådgive søfarende og rederier om sikkerhed, sundhed og trivsel til søs?
- Maskinchef til Samsøs hurtigfærgen Lilleøre
- Inspektør søges


Dagens mest læste

- Bulkcarrier totalskader havmølle-fundament
- Skagen Havn sætter ny krydstogt-rekord
- MAN indgår nyt samarbejde med RUC
- Stor søgning til maskinmesteruddannelser


Ugens mest læste

- Sammenstød totalskader Esbjergs nye kran
- Kielerkanalen lukket efter påsejling af bro
- Lukning af Kieler-kanalen blev langvarig
- Gigantbølge dræber gæst på krydstogtskib
- Nakskovs sidste får græsk vand under kølen
- Helt ny installation skal reducere forbruget
- Læsø byråd skændes om ny færge
- Blinde passagerer gemte sig på skibsror
- Esbjerg-rederi sagsøges for kontraktbrud
- Vigtigt skridt for Maersk-nybyggeri på plads
Klik venligst
Klik venligst