danskerederier.gif

MAN indgår nyt samarbejde med RUC

MAN indgår nyt samarbejde med RUC
Foto: RUC

Mandag 5. december 2022 kl: 10:04


MAN Energy Solutions har indgået et partnerskab om digitalisering og forandringsprocesser med Roskilde Universitet. Samarbejdet handler bl.a. om bedre transportmuligheder, studier af tilhørsforhold under hybridarbejde og tiltrækning af talenter.

”Partnerskabet understøtter MAN Energy Solutions’ strategi, som fokuserer på klimaneutralitet for både produkter, faciliteter og drift - og ikke mindst forandringsprocessen hen imod samlingen af vores lokationer øst for Storebælt i Trekroner i 2027. Med aftalen har vi nu givet hinanden håndslag på at samarbejde på en række fremtidige områder”, siger landechef Bjarne Foldager, MAN Energy Solutions.

Aftalen er startskuddet på et fællesskab, der kommer til at fokusere på flere felter. Det er bl.a. aftalt, at Roskilde Universitet skal kortlægge transportmulighederne til og fra MAN Energy Solutions’ fremtidige facilitet i Trekroner. Det kan også dreje sig om, hvordan medarbejderne bevarer tilknytningen til virksomheden og deres afdeling, når mange arbejder hjemme. Et tredje område er synergi mellem studier og rekruttering, hvilket både har et lokalt og globalt perspektiv, bl.a. i forhold til at tiltrække og fastholde talenter.

Partnerskabsaftalen er indgået af rektor for Roskilde Universitet Hanne Leth Andersen og landechef for MAN Energy Solutions Bjarne Foldager. Samarbejdet træder i kraft i slutningen af året og skal strække sig over en årrække og komme lokalområder i Roskilde Kommune til gode.

”Roskilde Universitet søger hele tiden nye måder at samarbejde med omverdenen på. Universitetet har fx en styrkeposition inden for forandringsprocesser, digitalisering og bæredygtighed, og det er nogle af de områder, som MAN Energy Solutions er optaget af. Med MAN Energy Solutions’ flytning til Trekroner får vi en geografisk nærhed, som gør samarbejdet helt oplagt, og perspektiverne er meget lovende. Det betyder også, at vores samspil med tiden kan sprede sig til flere områder”. siger rektor Hanne Leth Andersen, Roskilde Universitet.

Redaktionen


< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- OSK-ShipTech vinder fornem initiativpris
- Ny bestyrelsesformand i Blue Water
- SIMAC vil nå globalt publikum med kurser
- Maersk bygger grønt logistikcenter i Kina
- DFDS køber logstikselskab i mia-handel
- Opkøb kan gøre DSV til verdens største
- Maersk investerer i grønt kølelager i Norge
- Fyringer kan være på vej i DSV
- Dannmarks Skibskredit sat til salg
- Ny alliance mod afhængighed af Rusland
- Ørsted bygger stort Power-to-X-anlæg
- Stor søgning til maskinmesteruddannelser


Dagens mest læste

- Mand dræbt om bord på Maersk-skib
- Hamburg Süd forsvinder som et brand


Ugens mest læste

- Containerskib gik til bunds i havn
- Ekspert: Elbiler skal opbevares separat
- Færge brager ind i rampe - 10 biler skadet
- Forlængerkabel udløste voldsom skibsbrand
- Fragtskib på grund i Nakskov Fjord
- Semco Maritime vinder stor Cadeler-ordre
- Maersk og MSC afbryder deres samarbejde
- Norden klar med aktie-program til ledelsen
- Ingen spor efter eksplosion på Estonia
- Dømt for grundstødning ved Bornholm
Klik venligst
Klik venligst