danskerederier.gif

CPHSE tilbyder gratis Shipping Directory

CPHSE tilbyder gratis Shipping Directory

Mandag 23. august 2010 kl: 16:25


Copenhagen Shipping Exchange, CPHSE, der er i fuld gang med at etablere en gratis matching database service som går i luften den 1. november, tilbyder allerede nu gratis adgang til virksomhedens Shipping Directory

"Det var naturligt for os at opbygge et maritimt register, fordi vi i forvejen modtager oplysninger fra redere verden over i form af mails med deres åbne positioner", siger Stefan Avivson, medstifter af Copenhagen Shipping Exchange.

I dag modtager redere og befragtere helt op til 5.000 e-mails dagligt med relevante oplysninger, de har brug for at vurdere de bedste muligheder der er i markedet.

"Vores system automatiserer simpelthen søgningen af e-mails og organiserer de relevante oplysninger, således de er let tilgængelige" uddyber Jonas Bruhn den anden medstifter af Copenhagen Shipping Exchange.

"Hvis du er befragter og ønsker et fuldt overblik over de relevante fartøjers åbne positioner på markedet i forhold til position, dato og skibsnavn skal du blot bruge den gratis service fra Copenhagen Shipping Exchange. Vi er i fuld gang med at sikre, at tjenesten er nem at bruge og endnu vigtigere, at den er hurtig", siger Bruhn.

Med udgangspunkt i de oplysninger CPHSE har fra modtagne e-mails fra skibsredere og befragtere blev de første registreringer en realitet - men snart blev en vision om et gratis fagregister en milepæl i sig selv.

"Hvis du ønsker at få oplysninger om et rederi eller et maritimt forbundet selskab, skal du i dag i mange tilfælde betale for at få adgang til disse oplysninger. Det synes jeg er en meget mærkelig måde at drive forretning på. Ganske enkelt på grund af de muligheder, vi har med internettet", siger Stefan Avivson.

"Alle oplysninger om maritime selskaber skal være gratis på internettet - ligesom vi ser det for de fleste andre industrier, og det er nøjagtig det, vi har gang i lige nu".

Copenhagen Shipping Exchange tilbyder i sit Shipping Directory tre forskellige typer af registreringer i kataloget: en gratis, en verificeret samt en Premium indrykning.

Med en "Verified Listing" revideres og verificeres virksomhedens data af et internationalt supportteam, således der sikres at alle oplysninger er korrekte og opdaterede. En ekstra fordel er, at "Verified Listings" vises før de gratis indrykninger. En "Verified Listing" kan købes til en pris af 199 dollar.

En "Premium Listing" er en top 3 liste, som ligger over de verificerede og gratis indrykninger. Med en Premium Listing har virksomheden også mulighed for at uploade deres eget logo blandt flere andre funktioner. Endvidere sikrer man sig at man altid vises som én blandt de tre første resultater i sin kategori. En Premium Listing koster årligt 399 dollar.

Du kan selv undersøge CPHSE | Shipping Directory ved at trykke HER

Kilde: Copenhagen Shipping Exchange


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- Esvagt med i test af bølgeenergianlæg
- Blue Water del af stort Georgisk projekt
- Maersk Training åbner center i Taiwan
- Braat fejrer 30 år i Danske Maritime
- Det Blå Danmark ny sponsor for esportliga
- CMA CGM tilbud på CEVA afvist
- Ny maritim praktikportal lanceres
- Falck Safety Services får nyt navn
- Dimission på Aarhus Maskinmesterskole
- DSV på vej mod opkøb af Panalpina
- MHI Vestas etablerer USA hovedkvarter
- Maersk sætter turbo på bunkerprocess


Dagens mest læste

- Primula Seaways grundstødt i Holland
- Norge får en af Europas største tørdokke
- IMO forbereder svovlgrænse i 2020


Ugens mest læste

- Græsk sømandskab når det er bedst
- 15 sårede på dansk CTV ved Rügen
- Spansk krigsskib provokerer ved Gibraltar
- Fragtskib kolliderer med færge
- Maersk skaber problemer på New Zealand
- Fregat-værft varsles om muligt sagsanlæg
- Fregat skal ikke løftes helt op af vandet
- Maersk fik samlet overskud på 20 mia. kr.
- Dansk fregat beskytter fransk hangarskib
- Reparation af Olga Maersk trækker ud
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst