Svitzer bugserbåd involveret i dødsulykke

Lørdag 28. maj 2016 kl: 08:00

Svitzer bugserbåd involveret i dødsulykke
En bugserbåd tilhørende Svitzers australske datterselskab kolliderede onsdag australsk tid med et mindre fartøj ud for den australske havneby Bowen. En af de tre personer der befandt sig om bord på det mindre fartøj omkom ved ulykken.

”Vore tanker og dybeste medfølelse går til den afdødes familie og venner”, siger Jeff Singleton, talsmand for Svitzer Tugs.

”Svitzer samarbejder tæt med myndighederne om at klarlægge omstændighederne omkring ulykken”, siger Jeff Singleton.

Svitzer vil bistå såvel sine egne ansatte som familien til den afdøde, samt de to andre personer der befandt sig om bord på det mindre fartøj, med rådgivning og hjælp.

De nærmere omstændigheder omkring ulykken er endnu ikke klarlagt, men den omkomne befandt sig sammen med yderligere to personer om bord på et mindre fartøj, der kolliderede med en Svitzer bugserbåd omkring en sømil fra indsejlingen til havnen i Bowen.

De tre mænd om bord på det mindre fartøj var taget ud for at fiske.

Den omkomne er en 43-årig mand fra lokalområdet.

Kilde: Whitsundaytimes.com


Martin Uhlenfeldt

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.