Det Blå Danmark klar til Folkemødet

Onsdag 15. juni 2016 kl: 11:05

Det Blå Danmark klar til Folkemødet
Arkivbillede fra Folkemødet

Det Blå Danmark bruger Folkemødet på Bornholm, der starter i morgen, til at sætte en række aktuelle og væsentlige emner til debat.Postbåden Peter, der ligger til kaj i Allinge Havn, vil danne rammen om en række debatter torsdag, fredag og lørdag.

”Vi repræsenterer Danmarks største eksporterhverv og er optaget af, hvordan vi udvikler ikke kun vores egen branche, men samfundet i det hele taget. Det gør vi bedst, hvis vi er i dialog, så det kommer til at kendetegne både vores seriøse og lidt mindre seriøse events på årets folkemøde,” siger adm. direktør i Danmarks Rederiforening, Anne H. Steffensen.

På postbåden bliver der også budt på underholdning i form af sænke slagskibe med en stribe af toppolitikere, ligesom Søren Pind og Mogens Jensen disker op med sømandsmandsviser fra de store verdenshave torsdag aften.

For Danske Havne skal Folkemødet bl.a. bruges til at sætte fokus på havnenes rolle som en central del af både infrastruktur og maritim udvikling i Danmark.

Også Danske Maritime, der repræsenterer de danske producenter af maritimt udstyr, har fokus på vækst og udvikling under Folkemødet.

Kilde: Danmarks Rederiforening


Brian Petersen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.