DFDS prisvinder for sjette gang i træk

Mandag 12. december 2016 kl: 12:45

DFDS prisvinder for sjette gang i træk
At hjemtage et trofæ er altid en stor begivenhed. DFDS bliver aldrig trætte af det, også selv om det er sjette gang i træk. Rederiet blev igen udnævnt til World’s Leading Ferry Operator ved den prestigefyldte World Travel Awards i forrige uge.

“Prisen anerkender dedikationen og engagementet hos alle vores medarbejdere for på alle måder at give vores kunder en fantastisk oplevelse på deres rejse med os. Jeg vil gerne takke alle for det hårde arbejde med at yde en virkelig exceptionel service og få denne velfortjente anerkendelse,” siger EVP Peder Gellert Pedersen.

Prisen anerkender stor dygtighed i den globale rejse- og turistindustri, og vinderne blev fundet blandt mere end en million afgivne stemmer af publikum og professionelle i rejseindustrien fra 140 lande i hele verden.

Kilde: DFDS


Brian Petersen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.