MARCOD vil booste maritime iværksættere

Fredag 5. maj 2017 kl: 10:55

MARCOD vil booste maritime iværksættere
Det første hold på Det Maritime Elitetræningscenter startede i februar

Det Maritime Elitetræningscenter tilbyder unge iværksættervirksomheder på det maritime område hjælp til at booste deres udvikling. Det sker gennem et 6-8 måneder langt forløb, der blandt andet indeholder individuel rådgivning med eksterne eksperter.

“Vi sætter nu ekstra fokus på rekruttering af denne type iværksættervirksomheder, fordi vi virkelig kan gøre en forskel for at hjælpe udviklingen på vej i denne type virksomhed med skræddersyede forløb, der sætter ind og understøtter deres udvikling præcis de steder, som løfter dem ud over rampen på nogle kerneområder i deres forretning,”siger Allan Hejlet, projektleder i MARCOD, som driver Det Maritime Elitetræningscenter sammen med LIVA consult A/S og Væksthus Nordjylland. 

Det Maritime Elitetræningscenter er ét af 10 udviklingscentre i Danmark i den store nationale satsning Scale-Up Denmark.

Elitetræningscenteret ønsker at tiltrække maritime iværksættere fra hele landet, der ønsker at skærpe deres kompentencer på selvvalgte områder, som f.eks. internationale partnerskaber, markedsføring eller kapitaltilførsel.

Det Maritime Elitetræningscenter gik i februar i gang med at træne det første hold af maritime iværksættere.

Kilde: MARCOD


Lars Emtekær

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.