Molslinjen køber Danske Færger

Mandag 25. juni 2018 kl: 14:00

Molslinjen køber Danske Færger
Molslinjen cementerer nu sin position som Danmarks største færgeselskab med et køb af Danske Færger der driver Fanø - Esbjerg, Ballen - Kalundborg, Spodsbjerg - Tårs, Bøjden – Fynshav overfarten - plus færgebetjeningen af Bornholm, som rederiet allerede står foran at overtage.

Sælger er Staten og Clipper der i dag ejer færgerederiet ligeligt,

Meddelelsen om overtagelsen fremgår af en meddelelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der har fået forelagt købet til godkendelse.

Molslinjen driver i dag færgetrafik mellem Sjælland og Jylland via ruterne Aarhus – Odden og Ebeltoft – Odden. Færgerne benyttes af biler, lastbiler, busser og passagerer. Molslinjen her endvidere på vej til at overtage færgebetjeningen af Bornholm med virkning fra 1. september.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opfordrer alle interesserede til at komme med eventuelle bemærkninger til fusionen senest den 4. juli 2018 kl. 12:00.

Redaktionen


Martin Uhlenfeldt

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.