Shipping-organisationer rykker sammen

Mandag 8. april 2019 kl: 14:58

Shipping-organisationer rykker sammen
Repræsentanter for ECSA, ICS og ASA underskrev en aftale om øget samarbejde i Singapore.

The European Community Shipowners’ Associations (ECSA), The International Chamber of Shipping (ICS) og The Asian Shipowners’ Association (ASA) vil øge deres samarbejde. Det fremgår af en hensigtserklæring, som parterne har underskrevet i Singapore.

De tre store lobbyorganisationer repræsenterer til sammen over 90 pct. af verdens kommercielle flåde og det øgede samarbejde skal blandt medføre, at organisationerne taler med een stemme i kampen for globale regler og mod regionale initiativer.

"Shipping er en global industri, der kræver globale regler. Det er kun naturligt, at vi, som repræsentanter for verdens nationale rederiforeninger, yderligere cementerer vores forhold for at sikre, at vi arbejder så effektivt som muligt for at støtte op om et globalt framework for shipping, samt modarbejder uvelkomne regionale eller unilaterale initiativer, der kan bremse effektiviteten af den maritime handel," udtaler ICS's formand, Esben Poulsson, i en pressemeddelelse fra ECSA.

De tre organisationer peger i pressemeddelelsen på, at EU landene har fået en betydelig indflydelse på udviklingen i FN´s maritime gren, IMO, med påvirkning af hele den globale udvikling som resultat.

Redaktionen

Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.