Maersk opkøb af Performance Team på plads

Torsdag 2. april 2020 kl: 08:00

Maersk opkøb af Performance Team på plads
Maersk har nu afsluttet købet af det amerikanske logistikselskab Performance Team, der råder over et netværk af 24 lagerhuse, der benyttet til distribution af varer inden for engros, detail og e-handel. Maersk betaler 545 mio. dollar - ca. 3,7 mia. kr. - for selskabet.

Med købet af det amerikanske selskab forstærker Maersk sin tilstedeværelse på land i USA og Canada, hvor selskabet efter købet råder over 46 lagerhuse.

Opkøbet gør det muligt for selskabets kunder at kunne optimere deres forsyningskæder gennem bl.a. øget fleksibilitet, fremgår det af en pressemeddelelse fra Maersk.

“A.P. Møller - Maersk´s engagement i forhold til at opretholde det, der har gjort Performance Team succesfuldt, gør det til en enorm mulighed for vores kunder og ansatte. Vi er glade for at vinde flere kunder sammen og tilbyde produkter, der er baseret på vores fælles styrker,” udtaler Craig Kaplan, der er - og forbliver - CEO i Performance Team efter opkøbet.

Performance Team omsatte i fjor for 525 mio. dollar med en estimeret driftsindtjening før af- og nedskrivninger (EBITDA) på 80 mio. dollar.

Kilde: Maersk

Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.