DESMI-direktør køber Aalborg-værft

Onsdag 3. juni 2020 kl: 14:55

DESMI-direktør køber Aalborg-værft
Henrik Sørensen, CEO i Desmi har købt Mathis Værft i Aalborg.

Henrik Sørensen, CEO i DESMI A/S har gennem sit selskab, Stensminde Holding ApS, købt Mathis Værft A/S i Aalborg pr. 1. juni. Værftet er et af de største danske reparationsværfter inden for mindre erhvervsfartøjer og lystbåde.

Efter 40 års ejerskab ønsker Kristian og Niels Mathiesen at sælge værftet, der igennem sin mere end 160-årige historie har bygget utallige special fartøjer, fiskekuttere, lystbåde og redningsbåde samt løsninger inden for komposit konstruktioner.

”Det er en fantastisk mulighed at have fået lov til at købe og drive værftet videre. Værftet ligger strategisk godt ud til fjorden, og der er faciliteter og beddinger til at udføre opgaver på større fartøjer for såkaldte professionelle kunder, og samtidig har jeg en tro på at fritidssejlads er i positiv udvikling. Når jeg samtidig har visioner om at tilføre yderligere aktiviteter til området kan det blive en både spændende opgave og langsigtet også en god forretning, ” udtaler Henrik Sørensen i en pressemeddelse om salget.

I forbindelse med overdragelsen af Mathis Værft A/S er Jacob Mikkelsen ansat som administrerende direktør og daglig leder pr. 1. august. Jacob Mikkelsen er oprindeligt udlært af Mathis og har igennem hans 19 år på Værftet arbejdet med utallige aspekter af bådebygning. De seneste 11 år har Jacob Mikkelsen arbejdet ved Siemens Gamesa og Aalborg Energie Technik A/S, senest som indkøbschef.

Kilde: Mathis Værft A/S
Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.