Sundhed og energi i top i nyt Knud E design

Torsdag 11. juni 2020 kl: 15:20

Sundhed og energi i top i nyt Knud E design
Ill: Knud E. Hansen

Det danske skibsdesignfirma, Knud E. Hansen præsenterer sit nyeste design - Phoenix World Village - der er optimeret til den (luksus) rejsende, der gerne vil minimere sit CO2-aftryk og lægger vægt på, at skibet også er designet til at minimere smitterisici om bord.

Eksperter i sygdomsbekæmpelse har været inddraget i udviklingen af det nye design af det 150 meter lange ekspeditions krydstogtskib, der har plads til 400 passagerer, skriver Knud E. Hansen i pressemeddelelsen.

Skibets ganske utraditionelle design levner plads et større opholdsområde midtskibs med svømmepøl, restauranter og opholdsområder.

Skibet har selvfølgelig også cafeer, barer, bibliotek, spa- og fittness område med meget mere inklusiv - og det er ikke set før, understreger Knud E - en observation lounge, hvor man kan se ned i maskinrummet.

Langt de fleste passagerer bor selvfølgelig med egne balkoner.

Kilde: Knud E. Hansen

Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.