ZIM bestiller flere kølecontainere hos Maersk

Tirsdag 30. juni 2020 kl: 14:58

ZIM bestiller flere kølecontainere hos Maersk
Foto: Maersk Container Industry

Maersk Container Industry har leveret yderligere 500 Star Cool kølecontainere til det israelske rederi ZIM, der i forvejen er en god kunde hos det danske selskab. Containerne er udstyret med selskabets avancerede “Controlled Atmosphere” (CA) system.

De CA-udstyrede containere gør særlig nytte ved transport af letfordærvelige varer som frugt, fordi teknologien gør det muligt at overvåge mængden af ilt og kuldioxid i enheden.

"Vi er meget tilfredse med at tilføre vores ZIMonitor-køleflåde variation med MCI's Controlled Atmosphere-teknologi. Disse avancerede enheder er særligt egnede til følsomme produkter som blåbær og avocado," siger Michal Marcus, der er produkt manager for ZIMonitor, i en pressemeddelelse fra Maersk Container Industry.

Ordren fra ZIM er den fjerde i træk til det Maersk-ejede selskab.

Kilde: Maersk Container Industri

Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.