Fortsat ingen færge Hvalpsund - Sundsøre

Fredag 26. november 2021 kl: 13:22

Fortsat ingen færge Hvalpsund - Sundsøre
Der er nu gået tre uger siden afløserfærgen på ruten mellem Hvalpsund og Sundsøre – Sleipner - gik på grund ved Sundsøre og fik skadet både maskine og propeller. Overfarten har ligget stille lige siden, og ingen ved med sikkerhed hvornår overfarten går i gang.

Det har vist sig meget vanskeligt at skaffe reservedele.

”Reservedelene kommer fra Sverige, og det kan være en længerevarende proces, fordi de skal ud at låne delene fra forskellige steder”, siger Flemming Thomasen, overfartsleder på Hvalpsund-Sundsøre Færgefart, til TV2/MidtVest.

Nu lysner det dog. Reservedelene til Mary - der er den oprindelige færge på ruten - er skaffet hjem og er lige nu ved at blive monteret. Og reservedelene til afløserfærgen Slepiner er også lige på trapperne.

Hvilken af de to færger der bliver først klar vides ikke, men håbet er at det bliver engang i næste uge.

”Det er træls. Det er så uheldigt, at det er to færge på én gang, det har vi godt nok aldrig oplevet før”, siger Flemming Thomasen til TV-stationen.

Kilde: TV2/MidtVest


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.