Skoleskibet Danmark hjem fra togt

Søndag 28. november 2021 kl: 10:00

Skoleskibet Danmark hjem fra togt
Skoleskibet Danmark vender søndag hjem til Frederikshavn søndag kl.13, efter årets tredje og sidste togt. Togtet er det første togt i det sidste halvandet år, hvor der har været mulighed for landlov. Det 11 uger lange togt gik via Dublin og Portimao til Ponta Delgada på Azorerne.

På grund af manglende vind langs den oprindelige rute, blev kursen lagt om undervejs i togtet, så skoleskibet sejlede langs den portugisiske Atlanterhavskyst. På denne strækning fik man hver morgen en morgenhilsen og opvisning af en flok delfiner og også en finnehval kiggede forbi.

Når eleverne går i land, dimitterer de som Ubefaren skibsassistent og kan påbegynde deres maritime karriere.

Hos MARTEC er man allerede i gang med at rekruttere til næste togt med uddannelsesstart i februar 2022. Ansøgningsfristen for at komme i betragtning til næste togt er den 8. januar. Alle ansøgere indkaldes til individuelle interviews.

”Vi har valgt at udskyde deadline for at søge ind på det kombinerede uddannelsesforløb til 8. januar. Det betyder, at man kan stadig nå at komme i betragtning til en af de eftertragtede pladser på Togt 112”, fortæller driftsinspektør på Skoleskibet Danmark, Pia Nyborg.

Redaktionen


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.