Tulipa i drift på Rotterdam-Immingham

Tulipa i drift på Rotterdam-Immingham
Søsterskibet Gardenia Seaways

Lørdag 7. oktober 2017 kl: 08:00


Den 26. september blev Tulipa Seaways leveret fra Flensborg skibsværft som den sidste af DFDS’ to nye skibe fra værftet. For trods en forsinkelse, der havde skabte behov for at flytte rundt på skibene for at betjene kunderne, er det nu på plads på Rotterdam- Immingham.

”Første sejlads fandt sted mandag den 2. oktober fra Rotterdam, og hun var fyldt til randen med trailere. Jeg er også rigtig godt tilfreds med skibet, der fungerer optimalt i drift. Det er effektivt at losse og laste og har en god hastighed. I tilgift ser vi, at besætningen spiller rigtig godt sammen med terminalen, så vi hurtigt får ryddet eventuelle problemer af vejen”, siger Mikael Mortensen, Route Director.

Når alle flådeændringer er på plads vil Tulipa Seaways, Gardenia Seaways og Anglia Seaways betjene ruten Rotterdam-Immingham. Ruten Rotterdam-Felixstowe vil til dentid blive serviceret af skibene Suecia Seaways, Britannia Seaways, Selandia Seaways.

Suecia Seaways er lige nu på en Ark-mission for DFDS’ militære samarbejdspartnere. Derfor er Tulipas søsterskib Gardenia Seaways flyttet til Rotterdam-Felixstowe.

”Det er dog altsammen midlertidigt. Målet er i løbet af november at få den mere permanente flådesammensætning på plads”, siger Henrik Tidblad, Director Fleet Management.

Kilde: DFDS


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark