Få en maritim diplomuddannelse i ledelse

Få en maritim diplomuddannelse i ledelse
Arkivfoto

Torsdag 2. november 2017 kl: 13:15


Nu bliver der mulighed for at navigatører og andre faggrupper inden for det maritime felt kan tage en specialdesignet diplomuddannelse i ledelse. Den nye uddannelse går over fire semestre med undervisning på LedelsesAkademiet Lillebælt i Odense.

Den nye diplomuddannelse, Blue Diploma, er opbygget med seminarer, hvor teori og viden kobles til praksis ved brug af øvelser, cases og træning. En fuldførelse af Blue Diploma giver samlet 60 ECTS-point og er dermed en fuldgyldig diplomuddannelse i ledelse, som er en anerkendt og efterspurgt uddannelse inden for mange fagområder.

“Når man vælger en lederuddannelse, så er det vigtigt, at den taler direkte ind i ens egen virkelighed, så den viden, man får, kan omsættes til praksis. Derfor har vi også prioriteret at udvikle uddannelsen i samspil med maritime organisationer og uddannelsesinstitutioner,” siger Jens Linder, chefkonsulent ved LedelsesAkademiet og initiativtager til den nye uddannelse.

Blue Diploma henvender sig specifikt til navigatører og maskinmestre, men på uddannelsen vil der også være folk, som beskæftiger sig med befragtning, operations, sikkerhed, HR-opgaver osv.

“Det unikke er, at vi samler ledere og kommende ledere inden for det maritime felt. Ved at bringe forskellige faggrupper sammen, bliver det typisk meget dynamisk,” fremhæver Jens Linder.
Han er ikke i tvivl om, hvad udbyttet vil være for hver enkelt deltager:

“Ledere i ”Det Blå Danmark” er som oftest i deres stillinger i kraft af en høj fag-faglighed, men uden nødvendigvis at have en stor ledelsesfaglighed. Med en lederuddannelse får de styrket deres evne til at træffe de rette valg, hvad enten det er strategisk, organisatorisk, personalemæssigt eller økonomisk. Personligt og fagligt vokser man som leder, når man føler, at man har en viden at falde tilbage på.”

Hele diplomuddannelsen koster 88.300 kr. excl. moms.

Kilde: Søfartens Ledere


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark