YoungShip åbner afdeling i Danmark

YoungShip åbner afdeling i Danmark

Fredag 16. februar 2018 kl: 13:15


YoungShip International (YSI) er en non-profitorganisation for unge i den globale maritime industri og tæller mere end 3000 medlemmer fra 15 lande. Og nu åbnes en afdeling i Danmark, der skal samle unge under 35 år fra den maritime verden.

Organisationen, der blev startet i Norge i 2004, afholder hvert år en række arrangementer og arbejder ikke mindst for at skabe et stærkt netværk blandt de yngre ansatte i shipping-industrien.

Organisationen uddeler også to årlige priser. Den ene gives til unge fremadstormende talenter i industrien, mens den anden gives til selskaber, der gør den største indsats unge i den maritime verden.

Og nu er YoungShip altså etableret i Danmark med Lasse Schleemann som formand.

“De unge i shippingindustrien skal bakke op om YoungShip, fordi vi så kan skabe et netværk for unge. Der er andre netværk - men det er ofte den ældre del af shippingbranchen der er til stede i dem - så vi vil gerne skabe et miljø, hvor det er de unge, der mødes,” siger Lasse Schleemann.

Den danske afdeling holder den første af de mindst fire årlige events i april, hvor stifteren af Scantrans, Lars Juhl, vil fortælle om sit liv i shippingbranchen, sit syn på branche i dag - og et bud på, hvor den er på vej hen.

Medlemsskabet er gratis i det første år, hvorefter det vil koste 4-500 kr. årligt oplyser Lasse Schleemann, der driver organisationen i Danmark sammen med fire andre uge fra den maritime sektor.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark