Maersk Supply får god kontrakt i Australien

Maersk Supply får god kontrakt i Australien

Onsdag 9. januar 2019 kl: 13:00


Maersk Supply Service har fået kontrakt med Chevron Australia, for to nybyggede AHTS fartøjer, Maersk Mariner og Maersk Master, der skal sørge for bugsering, ankerhåndtering, forsyning og WROV-service til boreprogrammet i den nordvestlige del af Vest-Australien fra og med 2. kvartal 2019.

”Vi er stolte over at få mulighed for at udnytte kapaciteterne fra disse nye fartøjer til at levere en sublim service og bidrage til offshoreudviklingen af dette vigtige projekt for regionen”, siger David Lofthouse, chef for Commercial Asia Pacific, Maersk Supply Service.

Maersk Mariner og Maersk Master har arbejdet i Western Australia siden henholdsvis september 2017 og marts 2018, hvor de forbliver, indtil den nye kontrakt begynder. I løbet af programmet skal begge fartøjer opereres af lokale besætninger og støttes af Maersk Supply Service's kystbase i Perth.

Maersk Mariner og Maersk Master er de to første skibe i Maersk Supply Service's Starfish nybygningsserie, der er designet til at minimere brændstofforbrug, maksimere pålidelighed og sikkerhed ombord. Efter 2017, har endnu tre fartøjer i serien sluttet sig til flåden, med det sidste planlagt til levering først i 2019.

Kilde: Maersk Supply Service


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark