2M og ZIM øger strategisk samarbejde

2M og ZIM øger strategisk samarbejde

Torsdag 10. januar 2019 kl: 11:01


2M Alliance-partnerne Maersk, Mediterranean Shipping Company (MSC) og ZIM offentliggjorde i dag en aftalen om at udvide deres strategiske samarbejde til også at omfatte udvalgte 2M-tjenester på Asien - USAs vestkyst og Asien-Middelhavet.

”Vi har med succes implementeret vores strategiske samarbejde. Vi er meget glade for at udvide partnerskabet med ZIM til yderligere geografiske områder. Denne aftale giver begge parter gensidige fordele. Det gør det muligt for vores fortsat at levere konkurrencedygtige og pålidelige produkter til vores kunder i verdens mest omfattende øst-vest-netværk”, siger Søren Toft, COO i A.P. Møller-Mærsk.

Mellem Asien og den amerikanske vestkyst vil TP9-tjenesten blive betjent som en VSA-streng, hvor ZIM vil operere fire fartøjer og 2M tre fartøjer. En del af ZIM-slots på TP9 vil blive byttet for adgang til slots på den fuldt 2M betjente TP8-service. Der vil ikke ske ændringer i sejlplanerne forl TP8- og TP9-tjenesterne.

Mellem Asien og Middelhavet får ZIM adgang til 2M slots på AE12 og AE15 tjenesterne. Der ændres ikke i AE12- og AE15-tidsplanerne, der blev annonceret i december 2018 som del af en netværksopgradering for yderligere at forbedre Maersk-ruternes pålidelighed mellem Asien og Europa / Middelhavet.

Servicesamarbejdet forventes at starte i marts 2019, med forbehold for lovgivningsmæssig godkendelse.

Kilde: Maersk Line


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark