Tuco Marine vinder fornem pris

Tuco Marine vinder fornem pris
Projektbillede af Tuco ProZero 15 fartøj

Torsdag 10. januar 2019 kl: 13:00


Tuco Marinas engagement i akvakultursektoren har betalt sig. Virksomhedens 15 meter ProZero-fartøj i den specielle højtryksrensningsversion er blevet tildelt den prestigefyldte "Best InshoreAquacultureBoat 2018" -pris fra International Work Boat World Magazine.

”Vi er meget glade for at modtage denne prestigefyldte pris. For os viser dette, at vores engagement og engagement i at opfylde alle behov og krav i en højt specialiseret og kræsen industri som akvakultur virkelig betaler sig, når det kommer til anerkendelse fra arbejdsbådsindustriens interessenter”, siger Jonas Pedersen, adm. Direktør for Tuco Marine.

Den 15 meter lange arbejdsbåd beskrives af Work Boat World Magazine som: ”En meget omhyggeligt gennemtænkt og velplanlagt båd, der har til formål at opnå særdeles høj effektivitet. Et usædvanligt stærkt optimeret design, der er meget godt udført af bygherren”.

Prozero HPC-båden på 15 meter er bygget af kompositmaterialer, der reducerer karossens strukturvægt og sikrer lille vedligeholdelse og lang holdbarhed. Den drives af to indbyggede dieselmotorer, der er forbundet med det karakteristiske Volvo Penta IPS fremdrivningssystem med fremadvendte, roterende propeller, kan give en operationsfart på mere end 33 knob.

Båden blev solgt til AKVA Marine Services fra Norge i samarbejde med Tuco Marine's lokale partner på akvakulturmarkedet. Fartøjet blev overleveret efter vellykkede havforsøg audført af Kjetil Nygaard fra ProZeroNorway sammen med medejer og projektleder Jakob Frost fra Tuco Marine.

Kilde: Tuco Marine


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark