USCG udbetaler ikke løn

USCG udbetaler ikke løn

Fredag 11. januar 2019 kl: 14:01


US Coast Guard (USCG) har advaret om, at det ikke vil være i stand til at betale personalet løn på grund af den fortsatte delvise nedlukning af regeringen som følge af en række konflikter i forbindelse med præsident Donald Trumps mexicanske mur.

"Som du er klar over, er meget af regeringens finansiering fortsat ude af drift, herunder Department of Homeland Security. Det er ikke klart, hvornår dette bortfald i bevillingerne stopper. I de kommende dage vil overskride fristerne for udbetaling af løn til kritiske militære og civile kunder”, skrev vicechef admiral Charles Ray i et brev til arbejderne i går, torsdag.

”Desværre står kystvagten uden en bevilling. Lovmæssige foranstaltning gør det ikke muligt at udbetale løn for den næstkommende periode. Jeg kan ikke forudsige, hvilken kurs beslutningstagerne vælger fremover”, skriver Charles Ray.

USCG’s hjemmeside bliver p.t. ikke opdateret ”baseret på en bortfald i føderal finansiering”. Den sidste opdatering var den 21. december.

På trods af konflikten og manglende lønudbetalinger vil USA's kystvagt fortsat udføre operationer, der er omfattet af national og international lovgivning.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark