ÆrøXpressen i aftale med Förde Reederei

ÆrøXpressen i aftale med Förde Reederei

Fredag 8. februar 2019 kl: 08:57


ÆrøXpressen har indgået management serviceaftale med Förde Reederei Seetouristik (FRS) i Flensburg. Aftalen er indgået efter længere tids forhandlinger. Nu er aftalen med FRS på plads og underskrevet, og ÆrøXpressen føler sig overbevist om, at de operationelle aktiviteter er i gode hænder.

FRS skal forestå en lang række opgaver for ÆrøXpressens nye færge mellem Rudkøbing og Marstal, som f.eks. teknik, bemanding, booking og marketing. Hvad det sidste angår, vil Ærø nok i større målestok end tidligere set, blive markedsført på det Nordtyske marked.

FRS med adskillige danskere ansat på rederikontoret, har et ønske om at komme ind på det danske marked, og er meget interesseret i den grønne omstilling, som ÆrøXpressen er en del af. I forvejen driver FRS solcelle-fremdrevne skibe på nogle kanal- ruter i Tyskland.

FRS er et verdensomspændende færgerederi, der opererer i 12 lande, med i alt 64 skibe, som sidste år fragtede 7,9 millioner passagerer. Kendt fra nærområdet er Rømø-Sild overfarten, ruten til Helgoland og adskillige andre ruter i Nordtyskland.

Kilde: ÆrøXpressen A/S


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark