Søfartsstyrelsen snart fuldtallig i Korsør

Søfartsstyrelsen snart fuldtallig i Korsør
Caspar Brands Plads 9, Korsør

Lørdag 9. februar 2019 kl: 08:00


Søfartsstyrelsen er helt på plads i Korsør fra oktober 2019, hvor kontoret i Valby lukkes. Søfartsstyrelsen rykker ind i på Caspar Brands Plads 9 i Korsør, hvor styrelsen lejer dele af stueetagen og hele anden sal. Dermed vil alle medarbejderne i styrelsens hovedkontor være på plads i Korsør.

”Det betyder meget for Søfartsstyrelsen, at brikkerne nu er faldet på plads, så vi kan få alle medarbejdere fra hovedkontoret samlet i Korsør. Det at være samlet i Korsør er godt for den daglige drift og for det sociale miljø, og dermed er det godt for vores daglige arbejde for Det Blå Danmark”, siger Andreas Nordseth, direktør i Søfartsstyrelsen.

Fjordvænget 30, Batterivej 7 (tidligere J. Poulsen Shipping) og Caspar Brands Plads 9 bliver Søfartsstyrelsens adresser de kommende år. Der arbejdes fortsat på en langsigtet plan om, at Søfartsstyrelsens blivende domicil bliver på henholdsvis det nuværende Driftscenters grund og på Batterivej 7.

Søfartsstyrelsen har cirka 300 medarbejdere, hvoraf omkring 190 arbejder i hovedkontoret. De øvrige arbejder på Fyn, i Jylland og i Grønland og på Færøerne.

Kilde: Søfartsstyrelsen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark