Kontrakterne vælter ind hos Solstad

Kontrakterne vælter ind hos Solstad

Søndag 10. februar 2019 kl: 10:00


Solstad Offshore har sikret kontrakter for tre af sine PSV-fartøjer og et ankerhåndteringsfartøj. Det skriver selskabet i en børsmeddelelse fredag. Ifølge det norske offshorerederi viser de nye kontraktstildelinger, at markedet er i bedring. kontraktværdierne er ikke oplyst.

Normand Service (tidligere Sea Spider) eller et søsterskib har fået kontrakt med GeoSea for en periode på 180 dage samt mulighed for forlængelse i op til syv måneder. Fartøjet skal bruges i havmølleparken Moray Firth Eastern Development, og starter på arbejdet i andet kvartal 2019.

Sea Spear og Sea Supra har fået kontrakt med en ikke oplyst kunde, begge for tre måneder med mulighed for forlængelse. Kontrakterne starter i andet kvartal 2019. Sea Spear har desuden fået kontrakt med Saipem i Middelhavet med start i februar 2019 for en periode på 45 dage plus optioner.

Solstad har også indgået en ny kontrakt for ankerhåndteringsfartøjet Far Sagaris med Queiroz Galvão Exploração e Produção S.A (QGEP) i Brasilien. Kontrakten gælder for 95 dage med en option på 180 dage. Arbejdet starter i februar 2019.

Ankerhåndteringsfartøjet Normand Pioneer har erstattet Far Sagaris i en tidligere kontrakt med QGEP, der løber til første kvartal 2021. Solstad meddeler at Far Sagaris skal fortsætte med at støtte produktionssaktiviteter i Atlanta-feltet i Santos -bassinet.

Kilde: Solstad Offshore


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark