Maersk Supply indgår ny kontrakt med Total

Maersk Supply indgår ny kontrakt med Total

Mandag 11. marts 2019 kl: 10:02


Maersk Supply Service har indgået en kontrakt med Total Denmark for Maersk Involver i 161 dage. Stingray Subsea Support fartøjet skal fungere som hotelskib i forbindelse med vedligeholdelsesarbejde på Dan F platformen i Nordsøen

Maersk Involver råder over 120 enkeltkahytter og er udstyret med et DP3-system. En motion-compensated gangway sikrer overførsel af medarbejdere mellem skib og platform, suppleret af mulighed for overførsel via crew transfer vessels.

Kontrakten er den anden walk-to-work aftale Maersk Supply Service har indgået med Total Denmark. Den første blev indgået i juli 2018 for Maersk Tracker, og har en varighed på 3 år.

”Det arbejde der er udført af Maersk Tracker viser, at vi kan opfylde kundespecifikke krav og udføre arbejdet på en sikker og succesfuld måde”, siger Carsten Gram Haagensen, Chief Commercial Officer i Maersk Supply Service.

”Den nye kontrakt giver os mulighed for at demonstrere de avancerede muligheder Maersk Involver råder over, og fortsætte vores tætte samarbejde med Total Denmark”, siger Carsten Gram Haagensen.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark