Opdateret kl. 14.15

Tragedie: To børn også fundet druknet

Tragedie: To børn også fundet druknet
MHV ASKØ deltog i nat i eftersøgningen af en mand og hans to børn.

Mandag 15. april 2019 kl: 11:18


De to børn på 11 og 13 år, der i går tog ud i en jolle med deres far, er nu også fundet druknet, oplyser Nordsjællands Politi. Faderen blev fundet druknet tidligere mandag formiddag ved Nakke mellem Nykøbing Sjælland og Rørvig.

"Den indledende efterforskning tyder på en tragisk ulykke, og vi har af den årsag ikke yderligere kommentarer til sagen. Skulle vores efterforskning vise andet, skal vi nok melde ud om dette," skriver Nordsjællands Politi i et tweet kl. 14.05.

Faderen sejlede ifølge Ekstra Bladet ud på en tur med de to børn søndag morgen omkring kl. 8.20.
Men da ingen hørte fra dem, blev der slået alarm kl. 20.48 i går aftes og knap en time senere stod MVH ASKØ ud fra Hundested Havn med en besætning på 11 frivillige.

“Ud over ASKØ og ASKØ’s gummibåd deltog seks andre sejlende enheder og to redningshelikoptere i eftersøgningen,” fortæller fartøjsfører Henriette Lønborg, ifølge Hjemmeværnet.
De deltagende både var blandt andet fra Dansk Søredningsselskab i Frederikssund, Gilleleje og Lynæs.

“Vi har gennemtrevlet alt. Vi har søgt i hele Roskilde Fjord og Isefjord samt lidt ud i Kattegat. Vejrforholdene har været gode med næsten fladt vand og god sigt,” siger Henriette Lønborg fra ASKØ, da eftersøgningen blev afblæst natten til mandag.

Eftersøgningen blev genoptaget i dag med helikoptere og nu er alle tre ombord altså fundet døde. Også båden er fundet ved Lynæs havn, oplyser politiet.

Redaktionen
Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark