Belships sikrer brændstofprisen i 2020

Belships sikrer brændstofprisen i 2020
Belships risikoafdækker prisforskellen på 3,5% og 0,5% svolvholdigt brændstof i 2020.

Søndag 12. maj 2019 kl: 09:00


IMO´s beslutning om at forbyde brug af tung svovlholdig olie uden installering af scrubbere fra 2020 fører til en af de måske største udgiftsstigninger for den internationale skibsfart, som verden endnu har set. Men nu har Belships fjernet usikkerheden.

Det norsk noterede tørlastrederi Belships har nu indgået en aftale, der afdækker prisforskellen mellem den kendte tunge olie med et svovlindhold på 3,5 pct. og den lette med et indhold på 0,5 pct.

Rederiet har indgået en aftale om levering af 24.000 tons af den lettere olie i løbet af hele kalenderåret 2020. Den nu fastlåste prisforskel mellem de to typer er en merpris for den lette olie på 198 dollar pr. ton.
Den aftalte mængde dækker det årlige forbrug på omkring fire skibe.

“Afdækningen af prisforskellen reducere risici og repræsenterer et effektivt alternativ til kostbare installationer af scrubbere samtidig med, at den fulde udnyttelse af flåden bibeholdes sammen med fleksibiliteten til at justere positionen i takt med at markedet udvikles,” udtaler selskabet i en pressemeddelelse.

Belships flåde består af 19 supramax/ultramax tørlastskibe inkl. en nybygning, der bliver leveret i første halvdel af 2020, oplyser rederiet.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark