2. officer falder overbord fra Maersk-skib

2. officer falder overbord fra Maersk-skib
Maersk Patras

Mandag 20. maj 2019 kl: 15:04


Et besætningsmedlem på det Singapore-registrede containerskib, Maersk Patras, faldt søndag over bord, mens skibet var i færd med at tage lods ombord. Eftersøgningen er nu afblæst uden resultat, bekræfter Maersk i en meddelelse.

“Det er med beklagelse, at vi har modtaget nyheden om, at eftersøgningen ikke blev en succes og vi må konkludere, at vi har mistet vores kollega. Det er en tragisk situation for familien og vi har tilbudt dem vores fulde støtte,” siger Søren Toft, COO i A.P. Møller - Maersk, og kondolerer dybt overfor familien.

Ulykken skete omkring kl. 09.30 lokal tid, søndag, ud for Quebec i Canada. Flere skibe hjalp sammen med helikoptere Maersk Patras med eftersøgningen, der blev koordineret af den canadiske kystvagt.

Eftersøgningen blev afsluttet søndag aften, da det srilankanske besætningsmedlem, der var 2. officer på det 2.902 teu store skib, ikke bar redningsvest, da han faldt i det blot 6 grader varme vand.

Maersk oplyser i en pressemeddelelse, at de er i kontakt med familien som med besætningsmedlemmerne på Maersk Patras, der vil blive tilbudt krisehjælp.

“Maersk vil fuldt ud samarbejde med myndighederne i efterforskningen af denne tragiske hændelse,” tilføjer rederiet i meddelelsen.

Kilde: Maersk

Opdateret på baggrund af pressemeddelelsen fra Maersk


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark