Clipper køber ind hos J. Lauritzen

Clipper køber ind hos J. Lauritzen
Orchard Bulker skulle være et af de tre skibe, som J. Lauritzen har solgt til Clipper.

Torsdag 5. september 2019 kl: 14:56


De to danske rederier, Clipper og J. Lauritzen, har angiveligt indgået en handel, der omfatter tre ni år gamle bulkere, skriver mediet Splash. Det er i givet fald første gang i mange år, at Clipper øger sin flåde efter at have kæmpet med de finansielle efterveer fra finanskrisen.

Clipper har ifølge mediets mægler-kilder købt de tre tørlastskibe, Sentosa Bulker, Emilie Bulker og Orchard Bulker for en ikke oplyst pris. Skibene vurderes af VesselValue til at være omkring 8,18 mio. dollar hver pr. styk.

Så sent som i maj måned meddelte rederiet, at det fyrede 40 ud af 140 medarbejdere på land og samtidig lukkede kontorer i Tokyo og Nassau. Begrundelsen var dengang den “stejle, uventede nedtur i markedet,” skrev administrerende direktør Peter Norborg i en pressemeddelelse.

Clipper Bulk har løbende frasolgt skibe og skilte sig ifølge oplysninger i Søfart i marts måned af med sig sidste ejede skib. Hvis oplysningerne i mediet Splash holder vand, er rederiet således ved at opbygge en egen flåde igen. De tre skibe, der alle er på omkring 33.000 dwt. er dog fortsat opført på J. Lauritzens flådeliste.

I maj måned oplyste rederiet, at det opererede omkring 80 skibe i handysize- og supramax-segmentet.

Kilde: Splash


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark