Dansk og tysk rederi åbner fælles kontor

Dansk og tysk rederi åbner fælles kontor

Onsdag 11. september 2019 kl: 13:12


Det danske heavy lift-rederi Ocean7 åbner nu nyt kontor i Bergen sammen med det tyske rederi United Heavy Lift, der er ejet af Lars Rolner. Planen er at det fælles kontor vil blive fulgt op af tilsvarende fælles kontorer flere steder i verden.

”Vi har altid ønsket at samarbejde, og dette tiltag giver os muligheden for at tilbyde vores kunder mere fleksibilitet fremover”, siger Stefan Petersen, administrerende direktør i Ocean7.

Ocean7 og United Heavy Lift er specialister indenfor transport af sværgods, projekttransport og stykgods. Samarbejdet vil resultere i, at de to selskaber bliver i stand til at servicere alle segmenter indenfor deres marked og branche, og kan tilbyde deres kunder en endnu større og mere alsidig flåde.

”Jeg glæder mig meget over muligheden for at arbejde sammen med Ocean7. Faktisk har vi allerede for år tilbage talt om et samarbejde - og nu gennemfører vi det så omsider i praksis”, siger Lars Rolner, adm. direktør i United Shipping Group.

”Norge er et strategisk vigtigt område for os. Det bliver Christoffer Dam Larsen, som kommer til at lede det nye kontor - jeg kender ham godt og stoler på ham”, siger Lars Rolner.

Christoffer Dam Larsen glæder sig til samarbejdet.

”Jeg har kendt Lars Rolner siden jeg startede i shippingbranchen og altid haft den største
respekt for ham og det, han har opnået”, siger Christoffer Dam Larsen,

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark