Virus: Krydstogtskib kan ikke finde havn

Virus: Krydstogtskib kan ikke finde havn
Foto: Holland America Line

Tirsdag 11. februar 2020 kl: 13:10


Frygt for coronavirus smitte har foreløbig fået fire lande til at afvise havneanløb af krydstogtskibet Westerdam med 2.257 passagerer og besætningsmedlemmer om bord. Desperationen stiger om bord på skibet, der nu har været på havet i næsten to uger.

Thailand er det seneste land, der har afvist anløb af Holland America Line´s krydstogtskib på grund af frygten for at nogle af de ombordværende er smittet med coronavirus.

Heller ikke havnene i Guam, Manila og Yokohama ønskede anløb af skibet, selvom rederiet forsikrer, at de ikke har grund til at tro, at der er coronavirus smittede om bord.

Westerdam forlod Hong Kong den 1. februar på et 14 dages krydstogt til Taiwan og Japan og det har ifølge rederiet forsyninger nok til at klare sig til den 15. februar.

Overalt i verden forsøger lande at begrænse smitten ved afvise anløb af krydstogtskibe eller sætte dem i karantæne, som det er sket for Diamond Princess og dets 3.700 passagerer og besætningsmedlemmer. De ligger fortsat og venter i et hjørne af havnen i Yokohama.
Mere end 130 mennesker er fundet smittet med den frygtede virus på skibet.

Kilde: Bloomberg


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark