Søfartsstyrelsen får to nye vicedirektører

Søfartsstyrelsen får to nye vicedirektører

Mandag 2. marts 2020 kl: 14:07


To kontorchefer i Søfartsstyrelsen er udnævnt til vicedirektører og indtræder samtidig i direktionen. De nye vicedirektører er Rikke Wetter Olufsen og Niels Wammen-Jensen. Udover de to nye vicedirektører består direktionen også af vicedirektør Niels Peter Fredslund og direktør Andreas Nordseth.

”Jeg er meget glad for at kunne byde Rikke og Niels velkommen i direktionen. De er begge dygtige og erfarne kræfter på søfartsområdet, og jeg ser meget frem til fortsat at arbejde sammen med dem, nu som direktionsmedlemmer”, siger Andreas Nordseth, direktør i Søfartsstyrelsens.

Rikke Wetter Olufsen har de seneste godt fire år været chef for Maritim Erhvervs- og Vækstpolitik i Søfartsstyrelsen. Rikke kom til Søfartsstyrelsen fra departementet i Erhvervsministeriet, hvor hun gennem en årrække har dækket en bred portefølje af erhvervspolitiske sagsområder.

Niels Wammen-Jensen har været medarbejder i Søfartsstyrelsen i flere omgange. De seneste ca. to år har han været kontorchef og fungeret som styrelsens ”ambassadør” i departementet i Erhvervsministeriet. Niels har tidligere bl.a. været fungerende chef for Direktionssekretariatet i Søfartsstyrelsen og søfartsattaché i Bruxelles.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark