Svitzer forlænger russisk kontrakt med ti år

Svitzer forlænger russisk kontrakt med ti år
Foto: Svitzer

Tirsdag 24. marts 2020 kl: 08:00


Det Maersk-ejede Svitzer har annonceret en ti-årig forlængelse af selskabets kontrakt med russiske Sakhalin Energy Investment Company om slæbeydelser til Sakhalin-II projektet, som det danske selskab har arbejdet for siden 2007. Forlængelsen træder i kraft fra 2022.

Sakhalin-II projektet producerer og eksporterer olie og gas og forlængelsen af kontrakten betyder, at Svitzer skal assistere 1.800 gastankskibe med havneanløb med en flåde af fire isbrydende slæbebåde og to mindre skibe. Disse Svitzer-skibe drives af et team bestående af 58 russiske besætningsmedlemmer understøttet af ni medarbejdere på land.

“Vi er meget glade for, at Sakhalin Energy Investment Company har valgt Svitzer som deres foretrukne partner for yderligere 10 år. Med udvidelsen kan vi fortsætte med at spille en vigtig rolle i forhold til at sikre, at olie, gas, fødevarer og andre forsyninger når mennesker og hjem,” siger Alan Bradley, der er Cluster Manager, Asia i Svitzer i en pressemeddelelse.

Operationen i Sakhalin styres af Svitzers Asia and Middle East region (AMEA), der beskæftiger 1.225 medarbejdere og råder over 109 fartøjer til at betjene kunder i ti forskellige lande i regionen.

Kilde: Svitzer


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark