Oplagt krydstogtskib forlader Fredericia

Oplagt krydstogtskib forlader Fredericia
Arkivfoto

Mandag 27. april 2020 kl: 11:02


Det tysk drevne krydstogtskib Aidamar, der de sidste tre uger har ligget uvirksomt hen i Fredericia Havn, forlader i løbet af den kommende uge havnen for at sejle til Hamborg, hvor de 462 besætningsmedlemmer der fortsat befinder sig om bord vil forlade skibet

”Rederiet planlægger, at Aidamar inden for den næste uges tid skal afgå til Hamborg. Derfra kan besætningsmedlemmerne rejse videre til deres hjemlande. Da skibet kom til Danmark, håbede vi på en hurtig bedring af coronakrisen. Siden fandt rederiet ud af, at det er bedre at sende de fleste besætningsmedlemmer hjem, når der ikke er arbejde til dem”, siger direktør Henning Schou fra SDK Cruise, til TV SYD.

17 besætningsmedlemmer, herunder skibets kaptajn, har allerede forladt skibet, der som alle andre krydstogtskibe er ramt af coronakrisen. Der er ingen corona smittede personer om bord.

Inden det 254 meter lange Aidamar ankom til Fredericia var det kortvarigt lagt op i Bremerhaven, men skibet måtte forlade havnen igen for at gøre plads til fragtskibe med vigtige forsyninger.

Ud over Aidamar har rederiet et søsterskib liggende i Skagen Havn.

Kilde: TV Syd


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark