Strandede krydstogtansatte begår selvmord

Strandede krydstogtansatte begår selvmord

Torsdag 21. maj 2020 kl: 09:00


De op mod 100.000 besætningsmedlemmer, der er strandet om bord på krydstogtskibe der ligger uvirksomme hen, bliver stadig mere desperate. Nogle har forsøgt at svømme i land, mens andre har valgt livet fra.

Den anerkendte amerikanske tv-station CBS nævner flere konkrete eksempler på, at desperate besætningsmedlemmer er sprunget over bord fra krydstogtskibe der ligger for anker ud for kysten, enten i et forsøg på at svømme i land - eller fordi de har valgt livet fra.

Den 10. maj sprang en ukrainsk kvinde i havet fra krydstogtskibet Regal Princess ud for den hollandske kyst. Det skete mens skibet var i gang med at sende besætningsmedlemmer i land.

Dagen før begik et ungarsk besætningsmedlem selvmord i sin kahyt om bord på krydstogtskibet Carnival Breeze. Krydstogtskibet var undervejs fra Caribien til Europa for at sætte besætningsmedlemmer af.

Ugen før sprang en 29-årig polsk elektriker over bord fra krydstogtskibet Jewel of the Seas.

Ingen kender med sikkerhed motivet bag handlingerne, men det lange ophold på et isoleret skib kan have været en medvirkende årsag, mens andre måske har følt sig presset af udsigten til en uvis tilværelse i land.

Kilde: Tradewinds


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark