Scan Group leverer igen millionoverskud

Scan Group leverer igen millionoverskud
Arkivfoto.

Onsdag 27. maj 2020 kl: 10:15


Den danske Scan Group, der har specialiseret sig i nødhjælpstransport, farligt gods, projektgods m.m. leverede igen et solidt overskud til stifteren, den 75-årige Arne Simonsen. 2019 gav et overskud efter skat på 90,7 mio. kr. mens egenkapitalen rundede 1 mia. kr.

Rederiet der blev stiftet af Arne Simonsen i 1969 - og således rundede 50-års jubilæet i fjor - oplevede en omsætningsfremgang fra 4,38 mia. kr. i 2018 til 4,56 mia. kr. i fjor, hvor driftsindtjeningen (EBITDA) voksede med 15 mio. kr. til 135 mio. kr.

Bestyrelsen betegner resultatet på 123 mio. kr. før skat - det bedste i fem år - som “tilfredsstillende” og forudser, at også 2020 trods Coronakrisen vil resultere i et overskud.

Arne Simonsen styrer fortsat selskabet med mere end 3.400 ansatte i over 40 lande som adm. direktør, men har også sønnen Sune Simonsen med i direktionen.

Familien råder ifølge Finans over en formue på anslået 1,8 mia. kr. i selskaberne Scan Group A/S og A.S. Scan Holding A/S. Aktiemajoriteten i holdingselskabet blev sidste år overdraget til Arne Simonsens fire børn, men stifteren sidder fortsat på stemmerettighederne og har dermed fortsat kontrollen med selskabet.

Ud over shippingaktiviteterne ejer Arne Simonsen bl.a. den eksklusive golfklub, Simons Golf i Nordsjælland.

Kilde: Scan Group


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark