Skonnerten Livet søger usædvanlig skipper

Skonnerten Livet søger usædvanlig skipper

Lørdag 20. juni 2020 kl: 08:00


Vi søger skipper til togt 2020/2021 med påmønstring medio august 2020 og afmønstring ultimo juni 2021. Der er fire ugers ferie omkring jul og nytår.

Skonnerten Livet er et af de bedst sejlende oceangående sejlskibe under dansk flag. Skibet fungerer som skole og opholdssted for op til tre unge mennesker med forskellige udfordringer.

Stillingsbeskrivelse

Vi forventer, at du har sejlskibserfaring, og at du kan håndtere en tomastet gaffelrigget skonnert på 21 meter under alle tænkelige forhold og under sejlads worldwide.

Du skal som minimum være i besiddelse af sønæringsbevis som yachtskipper af 1. grad, heraf skal seks måneder være udenfor kystfart og et gyldigt sundhedsbevis.

Det er en klar fordel, at du har interesse for og indsigt i mekaniske, elektriske og tekniske installationer ombord.

Ud over de maritime kompetencer forventer vi, at du kan se dig selv i en hverdag, hvor det at føre skibet er én ting, men hvor det væsentligste, er, at hverdagen fungerer for både besætning og de unge.

Som fører på Livet har du friheden til i store træk at beslutte, hvor I sejler.

Projekt Livet

Skonnerten Livet er et danskbygget sejlskib af stål, som har sejlet i Europa og Caribien siden byggeåret 1985. Siden 2019 har skibet fungeret som projektskib for udsatte unge, med henblik på, at styrke de unges personlige kompetencer, samt muligheden for en afsluttende 9. klasses eksamen. Vores unge er alle mellem 14-17 år. Udover skipper er der en styrmand og en folkeskolelærer ombord

Skonnerten Livets kerneopgave er, at understøtte den unges potentiale for mest mulig positiv indflydelse på eget liv.

Skibet er underlagt Søfartsstyrelsen og de sociale myndigheder, og er drevet og ejet af Jacob Ravnsbæk og Jess Pedersen.

Ansøgningsfrist: Vi afholder løbende samtaler.

Ansøgning sendes til: skonnertenlivet@gmail.com

Kontakt eventuelt Jess Pedersen for uddybende spørgsmål på telefon 6162 1888.

Se eventuelt mere på:
facebook.com/SkonnertenLivet eller instagram på @skonnertenlivet
www.skonnertenlivet.dk


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark