Efterladte kræver eftersøgning genoptaget

Efterladte kræver eftersøgning genoptaget
Blot to besætningsmedlemmer er reddet og i live efter Gulf Livestocks forlis. Arkivfoto.

Fredag 11. september 2020 kl: 13:48


Familier til 40 savnede besætningsmedlemmer fra Gulf Livestock 1´s forlis beder de japanske myndigheder om at genoptage eftersøgningen, der ellers blev afblæst i går. Blot tre besætningsmedlemmer blev fundet. En af dem er omkommet.

Familierne til de 40 savnede besætningsmedlemmer klynger sig fortsat til håbet om, at flere kan være overlevet skibets forlis.

De holder fast i det faktum, at fire redningsflåder og en redningsbåd stadig mangler, og at det område, hvor skibet gik ned, indeholder mange små ubeboede øer.

“I hele eftersøgningsområdet, hvor de to overlevende og en senere omkommet filippiner blev fundet, forventede vi at finde omkomne eller vragdele, der kunne indikere hvor de andre overlevende er, og der har ikke været noget,” fortalte en håbefuld far til en af de savnede newzealændere i et radioprogram.

En af de to overlevende har fortalt, at besætningen blev bedt om at tage redningsveste på, da skibet forliste efter at være blevet ramt af voldsomme bølger forårsaget af en tyfon.

Den 45-årige filippinske overstyrmand sagde, at han sprang i vandet og ikke så andre besætningsmedlemmer i havet, inden han - flere timer senere - blev reddet.

Kilde: Splash


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark