Scandlines tilbagebetaler Corona-millioner

Scandlines tilbagebetaler Corona-millioner
Arkivfoto.

Onsdag 16. september 2020 kl: 10:54


Scandlines forventer, at Corona-krisens restriktioner og begrænsninger vil koste 1 mia. kr. i tabt omsætning, men da årsresultatet alligevel forventes at blive positivt, vil rederiet tilbagebetale Corona-støtte på 69 mio. kr., hvis der ikke kommer flere grænselukninger, oplyser rederiet.

”Vi har været og er fortsat under betydeligt pres, og vi har modtaget hjælpepakker til at fastholde medarbejdere hen over sommeren og til at dække faste omkostninger i en meget usikker situation.

Modsat andre virksomheder har vi, på grund af vores rolle som kritisk infrastruktur, haft mulighed for at betjene en del af vores kunder, idet fragttrafikken har kunnet opretholdes i væsentligt omfang. Det medvirker til, at vi vurderer, at vi kan betale de i alt DKK 69 mio. til dækning af faste omkostninger tilbage til staten,” siger Søren Poulsgaard Jensen, CEO i Scandlines.


Scandlines skriver i en pressemeddelelse, at beslutningen er truffet, selvom de tre Scandlines-virksomheder, som har modtaget støtte til dækning af faste omkostninger, “uændret opfylder alle betingelser for at modtage støtte”.

Kilde: Scandlines


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark