Video

Gammel restaurations-færge kæntret

Gammel restaurations-færge kæntret
Den ombyggede restaurationsfærge er kæntret. Foto: Gronsund.dk

Torsdag 17. september 2020 kl: 16:00


M/F Grønsund blev bygget i 1967 til overfarten mellem Salling og Mors. Fra 1979 til 1995 sejlede den mellem Stubbekøbing og Bogø, inden skibet blev ombygget og siden 2003 har fungeret som flydende restaurant ved Strandgade i København. Nu flyder den ikke mere.

“Båden ligger på siden, og det gik rimeligt hurtigt,” fortæller vagtchef Henrik Stormer fra Københavns Politi til TV 2 Lorry.

Politiet blev tilkaldt for at undersøge, om der lå noget kriminelt bag, og om der eventuelt var personer, som var kommet til skade i forbindelse med, at færgen tog vand ind.

“Det var ikke tilfældet. Det viste sig, at en lænsepumpe var gået i stå i forbindelse med et strømsvigt. Sagen er derfor ikke længere en politisag. Det er nu en bjærgningsopgave, og jeg kender derfor ikke det videre forløb,” sagde vagtchefen torsdag morgen.

Videoen viser, hvordan den ombyggede færge har taget så meget vand ind at det nu ligger på siden i Christianshavns Kanal i København.

TV 2 Lorry har været i kontakt med en tydelig berørt ejer Niels Pedersen, der ikke ønsker at kommentere sagen, da der er tale om hans hjertebarn, som nu ligger halvt sunket, skriver regional-stationen på sin hjemmeside.

Kilde: TV 2 Lorry 


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark