Svitzer A/S har fundet sin nye global-COO

Svitzer A/S har fundet sin nye global-COO
Ingrid Uppelschoten Snelderwaard bliver ny global COO i Maersk-ejede Svitzer. Foto: Svitzer.

Tirsdag 20. oktober 2020 kl: 10:58


Det bliver Ingrid Uppelschoten Snelderwaard, der kan sætte sig til rette som Svitzer A/S nye globale COO med reference til selskabets CEO, Kasper Friis Nilaus. Hun kommer fra en stilling som Global Head of Equipment i Maersk og bytter dermed selskab med sin forgænger.

Ingrid Uppelschoten Snelderwaard afløser fra 1. december Leonardo Sonzio, der rykker til stillingen som chef for Fleet Operations i Maersk.

“I dag er innovativ tænkning og et digitalt mindset afgørende for at få succes som global slæbebådsoperatør, og det er præcis, hvad Ingrid står for,” udtaler Kasper Friis Nilaus i en pressemeddelelse i dag om ansættelsen.

Den kommende COO, der er uddannet økonom i Holland, har er velkendt i Maersk, hvor hun har været ansat i knap 20 år, og ud over sit nuværende job også bl.a. har været direktør for Maersk Line i Øst- og Centraleuropa, trademanager og direktør for Maersk Line i Namibia og Tanzania.

“Jeg er sikker på, at Ingrid er den rigtige person til at tage over fra Leonardo Sonzio. Selvom jeg selvfølgelig er ked af at se ham rejse, er jeg også stolt over, at han flytter til en betydelig rolle i Maersk,” siger Kasper Friis Nilaus og tilføjer, at Sonzio har spillet en afgørende rolle i forhold til at bringe Svitzer til der, hvor selskabet er i dag.

Kilde: Svitzer.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark