Nyt luftrensnings-system i krydstogt-gigant

Nyt luftrensnings-system i krydstogt-gigant
MSC Seashore. Foto:Fincantier.i

Torsdag 22. oktober 2020 kl: 13:10


MSC Cruises kommende flagskib vil være udstyret med en helt ny og mere effektiv form for luftrensning, der er udviklet af Fincantieri i samarbejde med virologi-eksperter og forventes at forbedre luftkvaliteten på krydstogtskibe markant.

Frygten for, at virus bliver sendt rundt med ventilationssystemet på de store krydstogtskibe, har været helt reel, siden verden kom til at høre om Covid-19 smitten om bord på krydstogtskibet Diamond Princess i starten af februar i år.

Det nye “Safe Air” luftrensningssystem fra det italienske skibsværft Fincantieri benytter sig bl.a. af ultraviolette stråler og installeres på MSC Seashore - rederiets hidtil største krydstogtskib på 339 meter - der efter planen skal leveres i juli næste år.

Skibet vil ud over det nye luftrensningssystem også blive udstyret med de mest moderne teknologier i forhold til at reducere miljø- og klimapåvirkninger, bl.a. et avanceret system for spildevandsrensning og et landstrømsanlæg.

MSC Cruises var det første store rederi, der under skrappe forholdsregler, startede krydstogter i Middelhavet igen i august efter corona-nedlukningen.

Kilde:


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark