Cecilie Lykkegaard udnævnt til vicedirektør

Cecilie Lykkegaard udnævnt til vicedirektør
Cecilie Lykkegaard, vicedirektør i Danske Maritime. Foto: Danske Maritime.

Onsdag 4. november 2020 kl: 13:56


Danske Maritime har udnævnt Cecilie Lykkegaard til vicedirektør i foreningen, hvor hun samlet set har været ansat i fjorten år med en række forskellige arbejdsopgaver. Nu passer titlen til de funktioner, hun varetager i foreningen, skriver Danske Maritime i en pressemeddelelse.

Cecilie Lykkegaard har på nær et enkelt afbræk på knap to et halvt år som kommunikationsansvarlig i Sadolin & Albæk tilbragt hele sin professionelle karriere i Danske Maritime.

Den nu 42-årige cand. Comm i kommunikation og virksomhedsstudier startede som trainee i Danske Maritime i 2004 og fortsatte i 2006 som kommunikationsansvarlig og projektleder til hun forlod foreningen i 2014 til fordel for Sadolin & Albæk.

“Det var både spændende og givtigt at være nogle år i en anden branche. Det har helt klart givet mig en ballast, jeg ikke ville være foruden," siger Cecilie Lykkegaard.

Foreningens adm. direktør Jenny Braat hentede i 2016 Cecilie tilbage til Danske Maritime til et job som sekretariatschef, der et år senere blev vekslet til titlen som underdirektør i foreningen, der tæller såvel de helt små iværksættermedlemmer som de meget store globale virksomheder.

"Netop nu er alle i samme gyngende båd for at kunne stå distancen på verdensmarkedet, blandt andet ved at gribe mulighederne og være i front på den grønne dagsorden. Så der er meget på bordet, som jeg glæder mig til at arbejde videre med”, siger Cecilie Lykkegaard.

Men ved siden af arbejdet med den grønne omstilling fylder corona-krisen lige nu meget af arbejdsdagen for den nyudnævnte vicedirektør.

Danske Maritimes administrerende direktør Jenny Braat glæder sig til det videre samarbejde:

“Cecilie er en nøglefigur i vores organisation og vellidt både blandt kollegaer og ude hos vores medlemsvirksomheder. Vi har haft et godt og givende samarbejde i en lang årrække allerede, så jeg ved, hvad vi får, og det er meget værdsat”, siger Jenny Braat.

Kilde: Danske Maritime


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark