Stena genåbner for passagerer over Kattegat

Stena genåbner for passagerer over Kattegat
Foto: Stena Line

Fredag 20. november 2020 kl: 10:34


Efter lempelserne af restriktionerne i syv kommuner i Nordjylland, som regeringen meldte ud torsdag, vil Stena Line genoptage passagertrafikken på ruten mellem Frederikshavn og Göteborg fra i dag. Den har været afbrudt siden restriktionerne trådte i kraft 9. november.

”Vi følger fortsat myndighedernes anbefalinger og åbner således igen for passagertrafikken på ruten mellem Frederikshavn og Göteborg. Vi fortsætter naturligvis også med de ekstra sikkerhedsforanstaltninger, vi har indført ombord, og vi har fortsat reduceret antallet af passagerer ombord for at sikre social afstand under rejsen,” siger Elisabeth Lönne, ansvarlig for Stena Lines danske ruter.

Stena Line har i alt ca. 50 afgange om ugen på ruten mellem Frederikshavn og Göteborg og yderligere ca. 20 afgange om ugen på den nye rute mellem Grenaa og Halmstad.

Stena Line måtte lukke ruten ned, da regeringen i bestræbelserne på at hindre Covid-19 smitte lukkede for den kollektive trafik med bus, tog og færge ind og ud af de berørte nordjyske kommuner.

Kilde: Stena Line.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark